Xhami me profil U të lyer/I ngrirë/Low-E

  • Xhami i lyer dhe qeramike dhe i mbuluar me brymë me profil të ulët E/xham kanali U

    Xhami i lyer dhe qeramike dhe i mbuluar me brymë me profil të ulët E/xham kanali U

    Informacioni bazë Xhami i lyer i profilit U është xhami me ngjyrë që redukton transmetimet vizuale dhe rrezatuese.Xhami i lyer pothuajse gjithmonë kërkon trajtim termik për të reduktuar stresin dhe thyerjen e mundshme termike dhe tenton të rirrezatojë nxehtësinë e përthithur.Produktet tona të xhamit të lyer me profil U vijnë në një gamë ngjyrash dhe janë të renditura sipas transmetimit të dritës.Rekomandohet që të porosisni mostra aktuale të xhamit për paraqitjen e vërtetë të ngjyrave.Furrat qeramike me ngjyra hidhen në 650 gradë Celsius në b...