Gardhe dhe parmakë xhami të sigurisë

 • Kangjellat e qelqit të sigurisë/gardhat e pishinës prej xhami

  Kangjellat e qelqit të sigurisë/gardhat e pishinës prej xhami

  Informacion bazë Mbajeni pamjen nga kuverta dhe pishina juaj e pastër dhe e pandërprerë me një sistem kangjella xhami.Kangjella me panele të plota xhami/gardh pishine deri te balustrat e xhamit të kalitur, brenda ose jashtë, instalimi i një sistemi kangjellash në kuvertë xhami është një mënyrë e sigurt për të tërhequr vëmendjen dhe për të sjellë në jetë idetë e kangjellave të kuvertës/gardheve të pishinës.Veçoritë 1) Kangjella prej xhami me estetikë të lartë ofrojnë një pamje bashkëkohore dhe ia kalojnë çdo sistemi tjetër kangjellash të kuvertës që përdoret sot.Për shumë njerëz, parmakët e kuvertës së xhamit janë të kushtëzuara...
 • Sistemet e xhamit të sheshit të akullit

  Sistemet e xhamit të sheshit të akullit

  Informacioni bazë Yongyu Glass, anëtari shitës i Shoqatës së Sheshit të Akullit të SHBA-së, ka eksportuar produkte qelqi të kalitur 1/2” dhe 5/8” të miratuara nga SGCC në industrinë e sheshit të akullit në SHBA që nga viti 2009. Ne eksportojmë me cilësi të lartë dhe me çmime të arsyeshme produktet e xhamit të temperuar për klientët tanë dhe ndajnë fitimet nga tregtia.Avantazhe të tjera Sistemi i qelqit të sheshit të temperuar në akull përdoret jashtëzakonisht për të mbrojtur audiencën pas tij.Sistemet e xhamit të sheshit të akullit të kalitur shërbejnë për disa qëllime, duke përfshirë: 1) Mbrojtjen e ...
 • Ndarëse xhami të sigurisë

  Ndarëse xhami të sigurisë

  Informacioni bazë Muri ndarës i xhamit të sigurisë është bërë nga xhami i kalitur/xhami i laminuar/paneli IGU, zakonisht trashësia e xhamit mund të jetë 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.Ka shumë lloje të tjera qelqi që zakonisht përdoren si ndarje, për ndarjen e xhamit të mbuluar me brymë, ndarjen e xhamit të kalitur për printimin e ekranit të mëndafshit, ndarjen e xhamit gradient, ndarjen e xhamit të laminuar, ndarjen e xhamit të izoluar.Ndarja e qelqit përdoret më së shumti në zyra, shtëpi dhe ndërtesa komerciale. Ndarja e qelqit të pastër 10 mm është 5 herë më e madhe...
 • Kangjella dhe gardhe qelqi të sigurisë

  Kangjella dhe gardhe qelqi të sigurisë

  Informacioni bazë Minimizimi i rrezikut me xham sigurie të kalitur dhe të laminuar Xhami i sigurisë nga Yongyu Glass vjen me një pjesë të veçorive shtesë për t'ju mbrojtur nga kërcënimet nëse ndodh ndonjë fatkeqësi.Produktet tona janë të forcuara nga brenda për të rritur qëndrueshmërinë e tyre dhe për të parandaluar që ato të copëtohen nëse thyhen aksidentalisht.Me materialin e lustrimit me performancë të lartë, xhami ynë i laminuar i sigurisë është i vështirë për t'u thyer dhe mund të përballojë ngarkesën kur opsionet standarde dështojnë.Në këtë prodhim...