Безбедносни стаклени огради и огради

 • Безбедносни стаклени огради/стаклени огради за базен

  Безбедносни стаклени огради/стаклени огради за базен

  Основни информации Одржувајте го погледот од вашата палуба и базен чист и непрекинат со системот за стаклена ограда.Огради од целосно стаклени панели/ограда од базен до огради од калено стакло, внатре или надвор, инсталирањето на систем за огради од стаклена палуба е сигурен начин да привлечете внимание и да ги оживеете вашите идеи за огради/огради на базенот.Карактеристики 1) Високо естетски привлечни стаклените огради нудат современ изглед и го надминуваат секој друг систем за огради на палубата што се користи денес.За многу луѓе, оградите на стаклената палуба се значајни...
 • Стаклени системи за лизгалиште

  Стаклени системи за лизгалиште

  Основни информации Yongyu Glass, членка на продавачот на Американската асоцијација за лизгалиште, извезува производи од калено стакло од 1/2” и 5/8” од SGCC во индустријата за лизгалиште во САД. Извезуваме висококвалитетни и разумни цени производи од калено стакло на нашите клиенти и споделување на добивката од трговијата.Други предности Системот за стакло за калено лизгалиште се користи за да се заштити публиката зад него.Системите за стакло за калено лизгалиште служат за неколку цели, вклучувајќи: 1) Заштита на ...
 • Безбедносни стаклени прегради

  Безбедносни стаклени прегради

  Основни информации Преградниот ѕид за безбедно стакло е направен од калено стакло/ламинирано стакло/ панел IGU, обично дебелината на стаклото може да биде 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.Постојат многу други видови стакло што обично се користат како преграда, за преграда од матирано стакло, преграда од калено стакло за печатење со свилен екран, преграда од градиентно стакло, преграда од ламинирано стакло, преграда со изолирано стакло.Стаклената преграда најмногу се користи во канцелариски, домашни и комерцијални згради. Преградата од 10мм проѕирно зацврстено стакло е 5 пати строго...
 • Огради и огради од заштитно стакло

  Огради и огради од заштитно стакло

  Основни информации Минимизирање на опасноста со калено и ламинирано заштитно стакло Заштитното стакло од Yongyu Glass доаѓа со дел од дополнителни функции кои ќе ве заштитат од закани доколку се случат несреќи.Нашите производи се зајакнати одвнатре за да се зголеми нивната издржливост и да се спречи нивното паѓање на парчиња доколку случајно се скршат.Со материјалот за застаклување со високи перформанси, нашето безбедносно ламинирано стакло тешко се крши и може да го издржи товарот кога стандардните опции не успеваат.Во овој производ...