Kangjella qelqi të sigurisë / Gardhe qelqi pishinash

  • Kangjellat e qelqit të sigurisë/gardhat e pishinës prej xhami

    Kangjellat e qelqit të sigurisë/gardhat e pishinës prej xhami

    Informacion bazë Mbajeni pamjen nga kuverta dhe pishina juaj e pastër dhe e pandërprerë me një sistem kangjella xhami.Kangjella me panele të plota xhami/gardh pishine deri te balustrat e xhamit të kalitur, brenda ose jashtë, instalimi i një sistemi kangjellash në kuvertë xhami është një mënyrë e sigurt për të tërhequr vëmendjen dhe për të sjellë në jetë idetë e kangjellave të kuvertës/gardheve të pishinës.Veçoritë 1) Kangjella prej xhami me estetikë të lartë ofrojnë një pamje bashkëkohore dhe ia kalojnë çdo sistemi tjetër kangjellash të kuvertës që përdoret sot.Për shumë njerëz, parmakët e kuvertës së xhamit janë të kushtëzuara...