Xhami i fasadës/perdes së murit

 • Xhami me vakum

  Xhami me vakum

  Koncepti i xhamit të izoluar me vakum vjen nga konfigurimi me të njëjtat parime si balonja Dewar.
  Vakuumi eliminon transferimin e nxehtësisë midis dy fletëve të xhamit për shkak të përcjelljes së gazit dhe konvekcionit, dhe një ose dy fletë xhami transparente të brendshme me veshje me emetim të ulët reduktojnë transferimin e nxehtësisë rrezatuese në një nivel të ulët.
  Xhami i izoluar me vakum arrin një nivel më të lartë të izolimit termik se ai i xhamit izolues konvencional (Njësia IG).

 • Xham elektrokromik

  Xham elektrokromik

  Xhami elektrokromik (i njohur ndryshe si xhami i zgjuar ose xhami dinamik) është një xham i lyer elektronikisht i përdorur për dritare, dritare, fasada dhe mure perde.Xhami elektrokromik, i cili mund të kontrollohet drejtpërdrejt nga banorët e ndërtesave, është i famshëm për përmirësimin e komoditetit të banorëve, maksimizimin e aksesit në dritën e ditës dhe pamjet e jashtme, reduktimin e kostove të energjisë dhe sigurimin e arkitektëve me më shumë liri projektimi.
 • Xhami Jumbo/Sigurues i madh

  Xhami Jumbo/Sigurues i madh

  Informacioni bazë Yongyu Glass u përgjigjet sfidave të arkitektëve të sotëm që furnizojnë xham monolit të kalitur, të laminuar, të izoluar (me xham të dyfishtë dhe të trefishtë) dhe xham me shtresë të ulët e deri në 15 metra (në varësi të përbërjes së xhamit) JUMBO / TË MADHËSHME.Pavarësisht nëse nevoja juaj është për projekte specifike, xhami të përpunuar ose xhami me shumicë, ne ofrojmë shpërndarje në mbarë botën me çmime tepër konkurruese.Specifikimet e xhamit të sigurisë Jumbo/të tepërt 1) Xhami i sheshtë me panel të vetëm/Izoluar me temperim të sheshtë ...
 • Produktet kryesore dhe Specifikimi

  Produktet kryesore dhe Specifikimi

  Kryesisht ne jemi të mirë në:
  1) Xhami i kanalit U të sigurisë
  2) Xham i lakuar i kalitur dhe xhami i lakuar i laminuar;
  3) Xhami sigurie me madhësi Jumbo
  4) Xhami i kalitur me ngjyrë bronzi, gri të hapur, gri të errët
  5) Xhami i kalitur me trashësi 12/15/19 mm, i pastër ose ultra i qartë
  6) Xhami inteligjent PDLC/SPD me performancë të lartë
  7) Xham i laminuar SGP i autorizuar nga Dupont
 • Xham i lakuar i sigurisë / Xham i përkulur i sigurisë

  Xham i lakuar i sigurisë / Xham i përkulur i sigurisë

  Informacioni bazë Nëse xhami juaj i përkulur, i laminuar ose i izoluar i përkulur është për siguri, siguri, akustikë ose performancë termike, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbim ndaj klientit.Xhami i lakuar i kalitur/Xhami i kalitur i lakuar I disponueshëm në shumë madhësi, forma dhe ngjyra Rreze deri në 180 gradë, rreze të shumta, min R800 mm, gjatësia maksimale e harkut 3660 mm, lartësia maksimale 12 metra Gota bronzi e pastër, e lyer, gri, jeshile ose blu e laminuar qelqi/xhami i laminuar i përkulur I disponueshëm në një shumëllojshmëri të...
 • Xham i laminuar

  Xham i laminuar

  Informacioni bazë Xhami i laminuar është formuar si një sanduiç prej 2 fletësh ose më shumë qelqi notues, ndërmjet të cilit është i lidhur së bashku me një shtresë të fortë dhe termoplastike polivinil butirale (PVB) nën nxehtësi dhe presion dhe nxjerr ajrin dhe më pas vendoset në të lartë. -Kazan me avull me presion duke përfituar nga temperatura e lartë dhe presioni i lartë për të shkrirë një sasi të vogël ajri të mbetur në veshje. Specifikimi Xhami i sheshtë i laminuar Max.madhësia: 3000mm×1300mm Xham i laminuar i lakuar Lami i lakuar i kalitur...
 • Xham i laminuar i autorizuar nga Dupont SGP

  Xham i laminuar i autorizuar nga Dupont SGP

  Informacioni bazë DuPont Sentry Glass Plus (SGP) është i përbërë nga një përbërje e fortë plastike e ndërlidhur që është e laminuar midis dy shtresave të xhamit të kalitur.Ai zgjeron performancën e xhamit të laminuar përtej teknologjive aktuale pasi shtresa e ndërsjellë ofron pesë herë më shumë forcë ndaj këputjes dhe 100 herë ngurtësi të shtresës më të zakonshme PVB.Veçori SGP (SentryGlas Plus) është një jon-polimer i esterit të etilenit dhe acidit metil.Ajo ofron më shumë avantazhe në përdorimin e SGP si një material ndërshtresor ...
 • Njësi xhami me izolim të ulët E

  Njësi xhami me izolim të ulët E

  Informacioni bazë Xhami me emetim të ulët (ose me pak fjalë xhami me emetim të ulët) mund t'i bëjë shtëpitë dhe ndërtesat më të rehatshme dhe më efikase në energji.Veshje mikroskopike të metaleve të çmuara si argjendi janë aplikuar në xhami, i cili më pas pasqyron nxehtësinë e diellit.Në të njëjtën kohë, xhami i ulët E lejon një sasi optimale të dritës natyrale përmes dritares.Kur disa lita xhami inkorporohen në njësitë e xhamit izolues (IGU), duke krijuar një hendek midis xhamave, IGU-të izolojnë ndërtesat dhe shtëpitë.Reklama...
 • Xhami i temperuar

  Xhami i temperuar

  Informacioni bazë Xhami i kalbur është një lloj xhami i sigurt që prodhohet nga ngrohja e xhamit të sheshtë deri në pikën e tij të zbutjes.Më pas në sipërfaqen e tij formohet sforcimi i shtypjes dhe papritmas ftohet sipërfaqja në mënyrë të barabartë, kështu sforcimi i shtypjes përsëri shpërndahet në sipërfaqen e xhamit ndërsa sforcimi i tensionit ekziston në shtresën qendrore të xhamit.Stresi i tensionit i shkaktuar nga presioni i jashtëm është kundërbalancuar me stresin e fortë shtypës.Si rezultat, performanca e sigurisë së xhamit rritet...
 • Xham Fasada/Perde

  Xham Fasada/Perde

  Informacioni bazë Muret dhe fasadat me perde xhami të krijuara në perfeksion Çfarë shihni kur dilni dhe shikoni përreth?Ndërtesa të larta!Ato janë të shpërndara kudo dhe ka diçka që të lë pa frymë.Pamja e tyre mahnitëse është përforcuar me mure xhami me perde që i shtojnë një prekje të sofistikuar pamjes së tyre bashkëkohore.Kjo është ajo që ne, në Yongyu Glass, përpiqemi të ofrojmë në çdo pjesë të produkteve tona.Avantazhe të tjera Fasadat tona prej xhami dhe muret e perdes vijnë në një bollëk...