Rreth Nesh

Pamje nate xhami U, xhami U kanal, xhami profil U, fasada xhami U

 Yongyu Glass është një furnizues profesional i xhamit U dhe xhamit arkitektonik tradicional nga Kina.

Kompania u themelua nga Gavin Pan, i cili ka punuar në industrinë e xhamit arkitektonik që nga viti 2006 dhe ka më shumë se dhjetë vjet përvojë të eksportit në tregun e Amerikës së Veriut dhe BE-së.Kompania u krijua me dëshirën për të integruar burimet e avantazhit të ndërtimit të industrisë së xhamit në rajon dhe për të ofruar zgjidhje të personalizuara për nevojat e klientëve tanë.Ne gjejmë zgjidhje të personalizuara për kërkesat e klientëve dhe i ndihmojmë klientët të kursejnë kohë dhe para.

 

ME ÇFARË MERREM:
★ Sisteme xhami U me performancë të lartë dhe me hekur të ulët
(Xhami U, i quajtur gjithashtu xhami i kanalit U / xhami i profilit U / xhami C)
★ Xhami sigurie Jumbo
(Xhami i temperuar nga Jumbo, Xhami i laminuar me temperim Jumbo, Jumbo IGU)
★ Xhami i lakuar i sigurisë
(Xhami i lakuar i kalitur, Xhami i lakuar i laminuar, xhami i lakuar i sigurisë Jumbo maksimumi 12,5 metra i gjatë)
★ Xham i laminuar SGP

SI MUND TË NDIHMOJMË:

★ Angazhuar në industrinë e xhamit arkitektonik dhe u ka shërbyer klientëve brenda dhe jashtë vendit për më shumë se 15 vjet.
★ Ndihmoni kompanitë e fasadave të xhamit dhe projektuesit arkitektonikë të gjejnë zgjidhje të personalizuara dhe ndihmojini ata të kursejnë kohë dhe para.
★ Prodhoni dhe ofroni produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të kujdesshëm pas shitjes

Ne jemi furnizues i miratuar nga SGCC;produktet tona plotësojnë standardet kryesore të ndërtimit të produkteve të xhamit.Komunikimi i përshtatshëm, i gjithë procesi i prodhimit mund të gjurmohet, shërbimi pas shitjes 7 * 24 orë është premtimi ynë.

ÇFARË BËJMË NE:
Konsolidoni burime superiore për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ju.

ÇFARË NA KUJDESET:
Cilësia pushton botën, arritjet e shërbimit në të ardhmen

MISIONI YNE:
Punoni së bashku për të arritur një fitore të favorshme, krijoni një vizion transparent!