Industritë

Qinhuangdao Yongyu Glass Products Co., Ltd.është i kualifikuar për të dizajnuar dhe krijuar syze për çdo industri në botën e qelqit si:

Produktet e veçuara

Duke qenë shërbimi më me përvojë i ekspertëve të xhamit në Miami, ju mund të punoni me ne nga kudo!

Yongyu Glass është një furnizues profesional i xhamit U dhe xhamit arkitektonik tradicional nga Kina.

Kompania u themelua nga Gavin Pan, i cili ka punuar në industrinë e xhamit arkitektonik që nga viti 2006 dhe ka më shumë se dhjetë vjet përvojë të eksportit në tregun e Amerikës së Veriut dhe BE-së.Kompania u krijua me dëshirën për të integruar burimet e avantazhit të ndërtimit të industrisë së xhamit në rajon dhe për të ofruar zgjidhje të personalizuara për nevojat e klientëve tanë.Ne gjejmë zgjidhje të personalizuara për kërkesat e klientëve dhe i ndihmojmë klientët të kursejnë kohë dhe para.

Ku tëna gjeni?

NdiqniUs

NgaInstagram

 • Xhami me vakum
 • Xhami me profil U jeshil
 • Produktet kryesore dhe Specifikimi
 • Xham 100% Origjinal Fabrika Kineze e Kaluar me Profil U për Kanal
 • Prodhuesi OEM China Clear Float / Ultra Clear Laminated / Xham i zbutur për banjë
 • Fletë çmimi për Kinën 13,8 mm, të sheshtë/të lakuar, dekorative, me qelq të laminuar të sigurisë
 • U-Profile Glass (i njohur gjithashtu si U Channel Glass) për industrinë arkitekturore dhe të ndërtimit.
 • Mostra e lirë nga fabrika e Kinës me profil alumini me xhami të dyfishtë, mur xhami i stilit të Lindjes së Mesme, mur i dritares sekrete
 • Sistemi i xhamit të profilit U me performancë të lartë/xhami me kanal U
 • facebook
 • Cicëroj
 • pinterest
 • YouTube
 • linkedin
 • Archello_SocialIcon_Symbol_Blue_24px