Xham i pastër/i ulët hekuri

  • Xham i pastër/me hekur të ulët për dhomën e dushit

    Xham i pastër/me hekur të ulët për dhomën e dushit

    Informacioni bazë Le ta pranojmë, një derë dushi nuk është thjesht një derë dushi, është një zgjedhje stilistike që vendos tonin për pamjen dhe ndjesinë e të gjithë banjës tuaj.Është artikulli i vetëm më i madh në banjën tuaj dhe sendi që tërheq më shumë vëmendjen.Jo vetëm kaq, por gjithashtu duhet të funksionojë siç duhet.(Ne do të flasim për këtë brenda një minutë.) Këtu në Yongyu Glass, ne e dimë se çfarë lloj ndikimi mund të bëjë një derë dushi ose një kabinet.Ne gjithashtu e dimë se zgjedhja e stilit, teksturës dhe ...