Xham i zgjuar/Xham PDLC

 • Xham i zgjuar (xhami i kontrollit të dritës)

  Xham i zgjuar (xhami i kontrollit të dritës)

  Xhami i zgjuar, i quajtur gjithashtu xhami i kontrollit të dritës, xhami i ndërrueshëm ose xhami i privatësisë, po ndihmon në përcaktimin e industrive arkitekturore, automobilave, të brendshme dhe të dizajnit të produkteve.
  Trashësia: Sipas porosisë
  Madhësitë e zakonshme: Për porosi
  Fjalë kyçe: Për porosi
  MOQ: 1 copë
  Aplikimi: Ndarëse, dush, ballkon, dritare etj
  Koha e dorëzimit: dy javë
 • Xham i zgjuar / xhami PDLC

  Xham i zgjuar / xhami PDLC

  Xhami i zgjuar, i quajtur edhe Xhami i Privatësisë së Ndërrueshme, është një zgjidhje kaq e gjithanshme.Ekzistojnë dy lloje të xhamit inteligjent, njëri kontrollohet nga elektronik, tjetri nga dielli.