. China Kaca Safety Mlengkung / Pabrik Kaca Safety Mlengkung lan manufaktur |Yongyu

Kaca Safety Mlengkung / Kaca Safety Mlengkung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Apa Kaca Bent, Bent Laminated utawa Bent Insulated kanggo Keamanan, Keamanan, Akustik utawa Kinerja Termal, kita nyedhiyakake Produk & Layanan Pelanggan sing Berkualitas.

Kaca tempered melengkung / kaca tempered bengkok

Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, wujud, lan warna

Radius nganti 180 derajat, sawetara radii, min R800mm, dawa busur maksimal 3660mm, dhuwur maksimal 12 meter

Kaca tingal tembaga sing cetha, werna abu-abu, ijo utawa biru

Kaca laminasi melengkung / Kaca laminasi bengkok

Kasedhiya ing macem-macem werna tanpa efek kajelasan

Dibangun kanthi ikatan loro utawa luwih lapisan kaca bengkok kanthi siji utawa luwih lapisan

Wangun Komplek sing digunakake ing aplikasi arsitektur lan otomotif

Selaras karo kabeh standar industri utama

Keuntungan Tambahan Kaca Laminasi

Unit kaca terisolasi melengkung/Unit kaca terisolasi bengkokNgirit kanthi signifikan ing biaya energi

Nyedhiyakake keuntungan tambahan kayata nyuda gangguan njaba

Unit kaca insulasi Desain Kaca Bent digawe nggunakake rong lapisan kaca bengkok lan ruang udara sing disegel.

Unit kaca terisolasi iki dibangun nggunakake macem-macem bahan spacer standar industri

Keuntungan Tambahan Kaca Laminasi

KONTROL Swara

Kebisingan njaba bisa dikontrol kanthi efektif ing sawetara frekuensi kanthi nggunakake panel Kaca Akustik.

pangayoman UV

Nglindhungi saka fading lan karusakan saka sinar UV

Interlayer kasedhiya ing bening lan macem-macem tints

KONTROL ENERGI 

Ngapikake kinerja energi nggunakake kaca tingal lan interlayers kinerja dhuwur

Spesifikasi Kita Bisa Ngatur

Kaca tempered melengkung / IGUKetebalan: 6/8/10/12/15mm

Ukuran

A. R> 900mm, dawa busur 500-2100mm, dhuwur 300-3300mm

B. R> 1200mm, dawa busur 500-2400mm, dhuwur 300-12500mm

Kaca laminasi tempered melengkungKetebalan:> 10.52mm (PVB>1.52mm)

Ukuran

A. R> 900mm, dawa busur 500-2100mm, dhuwur 300-3300mm

B. R> 1200mm, dawa busur 500-2400mm, dhuwur 300-13000mm

pri

Tampilan produk

38 39 45
16 18 36

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk