. Cina Smart kaca / pabrik kaca PDLC jeung pabrik |Yongyu

Kaca pinter / kaca PDLC

Katerangan pondok:

Kaca pinter, disebut oge Kaca Privasi Switchable, nyaéta solusi serbaguna.Aya dua rupa kaca pinter, hiji dikawasa ku éléktronik, hiji deui dikawasa ku solar.


Rincian produk

Tag produk

Kaca pinter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaca pinter, disebut oge Kaca Privasi Switchable, nyaéta solusi serbaguna.Aya dua rupa kaca pinter, hiji dikawasa ku éléktronik, hiji deui dikawasa ku solar.Ieu bisa dipaké dina layar partisi, jandéla, hateup-lampu jeung panto, kaamanan & teller layar komo ngawula ka salaku hiji layar proyéksi HD alus teuing.Sapertos kaéndahan sareng kalenturan produk, arsiték sareng désainer terus milarian kagunaan anyar sareng inovatif pikeun éta.
 
Produk kaca pinter tiasa dianggo dina gedong padumukan sareng komersil.Salaku arsiték sarta désainer ngajajah wates kaca privasi switchable jeung ngahurungkeun perspéktif konvensional kaca dina sirah maranéhanana, eta diperkirakeun yén pasar bakal terus tumuwuh sarta dilegakeun kana pamakéan anyar jeung inovatif kaca privasi.
 
Kumaha kaca privasi switchable dianggo?
 
Ngaliwatan aplikasi hiji arus listrik, sipat kaca robah ngarobahna tina opaque mun jelas dina waktu kurang ti 0,01 detik.Transformasi ieu jadi opak jeung balik deui bisa dipicu tina sauntuyan saklar témbok, kadali jauh, sensor gerakan, sensor lampu atawa timers, gumantung kana kabutuhan individu unggal customer urang.Seueur variasi kaca anu tiasa dialihkeun privasi tiasa disayogikeun kalebet warna tinted, dipeunteun seuneu, glazed ganda, kaca privasi melengkung sareng ngawangun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami