Produktet

 • Certifikata CE e xhamit U të kalitur

  Certifikata CE e xhamit U të kalitur

  Produktet tona të xhamit të profilit U të kalitur/xhami me kanal U plotësojnë kërkesat e aplikueshme në lidhje me § 8, Fragmentimi dhe § 9.4, Forca mekanike siç thuhet në standardin evropian EN 15683-1 [1] kur testohen sipas EN 15683-1 [1] dhe EN 1288-4 [2].
 • material ndërtimi 7mm u profil i tempered xhami

  material ndërtimi 7mm u profil i tempered xhami

  Xhami U i forcuar termikisht është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e shtuara të sigurisë brenda zonave të përbashkëta të ndërtesave publike.
 • Shkallët e hapura prej xhami në formë U

  Shkallët e hapura prej xhami në formë U

  Xhami i profilizuar U (i quajtur edhe si U Glass, Channel Glass), është një lloj relativisht i ri i materialit ndërtimor.
 • xhami u kanal rezistent ndaj goditjes

  xhami u kanal rezistent ndaj goditjes

  Xhami U i forcuar termikisht është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e shtuara të sigurisë brenda zonave të përbashkëta të ndërtesave publike.
 • Xham me profil U të ulët hekuri 7 mm

  Xham me profil U të ulët hekuri 7 mm

  Xhami U ekstra transparent me pak hekur është një produkt dizajni me ngjyrosje minimale të brendshme për shkak të lëndëve të para me përmbajtje të ulët të oksidit të hekurit gjatë prodhimit të qelqit.
 • xham i kalitur me kanal c

  xham i kalitur me kanal c

  Xhami U i forcuar termikisht është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e shtuara të sigurisë brenda zonave të përbashkëta të ndërtesave publike.
 • Xhami me profil U 7 mm për mur perde

  Xhami me profil U 7 mm për mur perde

  Për shkak të peshës së tij të lehtë, të dritës shpërndarëse dhe shkëlqimit minimal, xhami i profilit U 7 mm për muret me perde përdoret gjithnjë e më gjerësisht si materiali i preferuar për muret me perde të brendshme dhe të jashtme.
 • i kalitur u gotë

  i kalitur u gotë

  Xhami U i forcuar termikisht është projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat e shtuara të sigurisë brenda zonave të përbashkëta të ndërtesave publike.
 • Xham në formë U për mur perde

  Xham në formë U për mur perde

  Për shkak të peshës së tij të lehtë, të dritës shpërndarëse dhe shkëlqimit minimizues, xhami i formës U për muret me perde përdoret gjithnjë e më shumë si materiali i preferuar për muret me perde të brendshme dhe të jashtme.
 • Xham i profilit U i rërë

  Xham i profilit U i rërë

  Xhami U me pak hekur – merr pamjen e tij të butë, prej kadifeje, qumështore nga përpunimi i përcaktuar, i rërë (ose i gdhendur me acid) i sipërfaqes së brendshme të xhamit të profilizuar (përpunuar me acid të dy anët).Pavarësisht nga niveli i lartë i përshkueshmërisë së dritës, ky produkt dizajni errëson në mënyrë elegante pamjet më të afërta të të gjithë personave dhe objekteve në anën tjetër të xhamit.Ato janë të perceptueshme vetëm në një mënyrë me hije, të përhapur falë efektit opal - konturet dhe ngjyrat bashkohen në arna të buta dhe me re.
 • Panele xhami në formë U

  Panele xhami në formë U

  Panelet e xhamit në formë U janë një material i bukur dhe modern.
 • Xham i profilit U me etched acid

  Xham i profilit U me etched acid

  Xhami U me pak hekur – merr pamjen e tij të butë, prej kadifeje, qumështore nga përpunimi i përcaktuar, i rërë (ose i gdhendur me acid) i sipërfaqes së brendshme të xhamit të profilizuar (përpunuar me acid të dy anët).