Xham i profilit LABER® U

 • U fabrika e qelqit

  U fabrika e qelqit

  Një video e fabrikës së xhamit të profilit U-LABER & Yongyu, një prodhues kryesor në Kinë i xhamit të profilit U.Mirë se vini hetim ne!
 • Xhami me profil U jeshil

  Xhami me profil U jeshil

  Në një lëvizje për të promovuar qëndrueshmërinë mjedisore, ka filluar prodhimi i kanalit Green U Glass.Kjo nismë është zbatuar për të ofruar një mundësi më të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin për industrinë e ndërtimit.Green U Channel Glass është një produkt i ri që ofron materiale ndërtimi me efikasitet energjetik dhe miqësor ndaj mjedisit.Ky produkt është krijuar për të promovuar një mjedis të gjelbër dhe të qëndrueshëm.
 • Xham i brymë U Channel

  Xham i brymë U Channel

  Xhami U me pak hekur – merr pamjen e tij të butë, prej kadifeje, qumështore nga përpunimi i përcaktuar, i rërë (ose i gdhendur me acid) i sipërfaqes së brendshme të xhamit të profilizuar (përpunuar me acid të dy anët).
 • xham me brymë c kanal

  xham me brymë c kanal

  Xhami U me pak hekur – merr pamjen e tij të butë, prej kadifeje, qumështore nga përpunimi i përcaktuar, i rërë (ose i gdhendur me acid) i sipërfaqes së brendshme të xhamit të profilizuar (përpunuar me acid të dy anët).
 • xhami i mbuluar me brymë

  xhami i mbuluar me brymë

  Xhami U me pak hekur – merr pamjen e tij të butë, prej kadifeje, qumështore nga përpunimi i përcaktuar, i rërë (ose i gdhendur me acid) i sipërfaqes së brendshme të xhamit të profilizuar (përpunuar me acid të dy anët).
 • Xham i profilit U i veshur me E ulët

  Xham i profilit U i veshur me E ulët

  Shtresa e veshjes Low-E ka karakteristikat e transmetimit të lartë të dritës së dukshme dhe reflektimit të lartë të rrezeve infra të kuqe të mesme dhe të largëta.
 • Xham i profilit U i veshur me kontroll diellor

  Xham i profilit U i veshur me kontroll diellor

  Shtresa e veshjes Low-E ka karakteristikat e transmetimit të lartë të dritës së dukshme dhe reflektimit të lartë të rrezeve infra të kuqe të mesme dhe të largëta.
 • Xham me tel me kanal c

  Xham me tel me kanal c

  Shtresa e veshjes Low-E ka karakteristikat e transmetimit të lartë të dritës së dukshme dhe reflektimit të lartë të rrezeve infra të kuqe të mesme dhe të largëta.Mund të zvogëlojë nxehtësinë që hyn në dhomë gjatë verës dhe të rrisë shkallën e izolimit në dimër për të zvogëluar humbjen e nxehtësisë, duke reduktuar kështu kostot e funksionimit të ajrit të kondicionuar.Ndriçimi i ditës: Shpërndan dritën dhe minimizon shkëlqimin, siguron dritë natyrale pa humbje të privatësisë Hapësirë ​​të shkëlqyera: Mure xhami me distanca të pakufishme horizontalisht dhe lartësi deri në tetë metra...
 • Xhami me tela në formë U

  Xhami me tela në formë U

  Shtresa e veshjes Low-E ka karakteristikat e transmetimit të lartë të dritës së dukshme dhe reflektimit të lartë të rrezeve infra të kuqe të mesme dhe të largëta.Mund të zvogëlojë nxehtësinë që hyn në dhomë gjatë verës dhe të rrisë shkallën e izolimit në dimër për të zvogëluar humbjen e nxehtësisë, duke reduktuar kështu kostot e funksionimit të ajrit të kondicionuar.Ndriçimi i ditës: Shpërndan dritën dhe minimizon shkëlqimin, siguron dritë natyrale pa humbje të privatësisë Hapësirë ​​të shkëlqyera: Mure xhami me distanca të pakufishme horizontalisht dhe lartësi deri në tetë metra...
 • Qelqi qeramike me kanal U

  Qelqi qeramike me kanal U

  Xhami U i ngurtësuar termikisht dhe i veshur me ngjyra është një gotë qeramike e profilizuar e disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash që u jep arkitektëve mundësi të reja dizajni.Meqenëse xhami është forcuar, ai gjithashtu plotëson kërkesat më të larta të sigurisë.
 • Qelqi qeramike në formë U

  Qelqi qeramike në formë U

  Xhami U i ngurtësuar termikisht dhe i veshur me ngjyra është një gotë qeramike e profilizuar e disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash që u jep arkitektëve mundësi të reja dizajni.Meqenëse xhami është forcuar, ai gjithashtu plotëson kërkesat më të larta të sigurisë.
 • Xham profil në formë U

  Xham profil në formë U

  Xhami i profilit në formë U, i njohur gjithashtu si xhami U, është një lloj xhami i përforcuar që ka një formë "U" në prerje tërthore.
123Tjetra >>> Faqe 1/3