LABER® U профил стакло

 • U фабрика за стакло

  U фабрика за стакло

  Видео од фабриката за стакло со профил U-LABER & Yongyu, водечки кинески производител на стакло со профил U.Добредојдовте прашајте не!
 • Зелено U профил стакло

  Зелено U профил стакло

  Со цел да се промовира еколошката одржливост, започна производството на Green U канал Стакло.Оваа иницијатива е имплементирана за да се обезбеди поодржлива и еколошка опција за градежната индустрија.Green U channel Glass е нов производ кој обезбедува енергетски ефикасен и еколошки градежен материјал.Овој производ е создаден за да промовира зелена и одржлива животна средина.
 • Матирано U Channel стакло

  Матирано U Channel стакло

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • матирано стакло со в канал

  матирано стакло со в канал

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • матирано стакло во облик на у

  матирано стакло во облик на у

  Ниско железо U стакло – го добива својот мек, кадифено, млечен изглед од дефинираната, пескарена (или киселинско гравирана) обработка на внатрешната површина на профилираното стакло (киселинско гравирање со обете страни).
 • Стакло со U профил обложено со низок Е

  Стакло со U профил обложено со низок Е

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.
 • Стакло со U профил обложено со соларна контрола

  Стакло со U профил обложено со соларна контрола

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.
 • Жичен в канал стакло

  Жичен в канал стакло

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.Може да ја намали топлината што влегува во просторијата во лето и да ја зголеми стапката на изолација во зима за да ја намали загубата на топлина, а со тоа да ги намали оперативните трошоци за климатизацијата.Дневно осветлување: ја дифузира светлината и го минимизира отсјајот, обезбедува природна светлина без губење на приватноста Одличен распон: стаклени ѕидови на неограничени растојанија хоризонтално и висини до осум метри...
 • Жичано стакло во форма на U

  Жичано стакло во форма на U

  Слојот за обложување Low-E ги има карактеристиките на висок пренос на видлива светлина и висока рефлексија на средните и далечните инфрацрвени зраци.Може да ја намали топлината што влегува во просторијата во лето и да ја зголеми стапката на изолација во зима за да ја намали загубата на топлина, а со тоа да ги намали оперативните трошоци за климатизацијата.Дневно осветлување: ја дифузира светлината и го минимизира отсјајот, обезбедува природна светлина без губење на приватноста Одличен распон: стаклени ѕидови на неограничени растојанија хоризонтално и висини до осум метри...
 • Керамичко фрит U канал стакло

  Керамичко фрит U канал стакло

  Термички зацврстеното и обложено со боја U стакло е профилирано керамичко фрит стакло достапно во широк опсег на бои што им дава на архитектите нови можности за дизајн.Бидејќи стаклото се зацврстува, исто така ги исполнува и повисоките безбедносни барања.
 • Керамичко фрит стакло во форма на U

  Керамичко фрит стакло во форма на U

  Термички зацврстеното и обложено со боја U стакло е профилирано керамичко фрит стакло достапно во широк опсег на бои што им дава на архитектите нови можности за дизајн.Бидејќи стаклото се зацврстува, исто така ги исполнува и повисоките безбедносни барања.
 • Профилно стакло во форма на U

  Профилно стакло во форма на U

  Профилното стакло во форма на буквата У, познато и како U-стакло, е вид на армирано стакло кое има форма на „U“ во пресек.
123Следно >>> Страница 1/3