. Cina Pancuran Kamar Kasalametan Kaca pabrik jeung pabrik |Yongyu

Pancuran Kamar Kasalametan Kaca

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Kaca pancuran tempered pinter: Kontrol privasi anjeun langkung gampang
Ti ayeuna, sadaya anu diperyogikeun nyaéta sintreuk saklar pikeun ngajantenkeun panto pancuran transparan anjeun teu jelas.Téknologi kaca pinter diasupkeun kana produk urang pikeun mantuan Anjeun ngarobah penampilan maranéhanana dina paménta.Naha anjeun hoyong nyumput tina panon prying atanapi ngajantenkeun langkung terang, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol éta.Kalayan kaca tempered kami pikeun témbok sareng panto pancuran, privasi anjeun salawasna ditangtayungan!

Naha anjeun milarian kaca pikeun ngalengkepan fitur desain interior anjeun?Lajeng grab eta katuhu dieu.Kami bakal resep masihan anjeun kaca tempered tinted kalayan pilihan glazing anu dipikahoyong.Naha anjeun hoyong dina sababaraha bentuk anu unik?Urang ogé tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun.

Aplikasi séjén tina kaca tempered tinted
fitur noteworthy sejen tina téhnologi pinter ieu nya éta ampir euweuh wates pikeun kumaha eta bisa dilarapkeun.Anjeun tiasa nganggo pilihan PDLC anu henteu ngahalangan lampu pikeun panto pancuran kaca tempered anjeun atanapi hiji SPD pikeun jandéla, studio, jsb. Beda sareng pasanganna, anu terakhir ngahasilkeun éfék anu teduh, nyegah cahaya teu asup. bisa dipercaya dipaké nalika paparan panonpoé teu dipikahoyong.

Barina ogé, produk kaca kaamanan paling beredar di dieu!

Wilujeng sumping di nelepon kami @ 0086-400-089-8280

c904a3b666
2aa711e956
47e53bd69d
7477da1387
fc816cfb63

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami