. China Shower Room Safety Kaca pabrik lan manufaktur |Yongyu

Kaca Safety Kamar Pancuran

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Kaca padusan tempered cerdas: Ngontrol privasi sampeyan luwih gampang
Wiwit saiki, kabeh sing dibutuhake yaiku gulung cepet saklar kanggo nggawe lawang padusan transparan sampeyan ora jelas.Teknologi kaca cerdas digabungake menyang produk kita kanggo mbantu sampeyan ngganti tampilan sing dikarepake.Apa sampeyan pengin ndhelikake saka prying mata utawa nggawe cahya luwih akeh, sampeyan mung kudu mencet tombol kasebut.Kanthi kaca tempered kanggo tembok lan lawang padusan, privasi sampeyan tansah dilindhungi!

Apa sampeyan nggoleki kaca kanggo nglengkapi fitur desain interior sampeyan?Banjur jupuk ing kene.Kita bakal seneng menehi kaca tempered kanthi pilihan kaca sing dikarepake.Apa sampeyan pengin ing sawetara wangun unik?Kita uga bisa nindakake iki kanggo sampeyan.

Aplikasi liyane saka kaca tempered tinted
Fitur penting liyane saka teknologi cerdas iki yaiku meh ora ana watesan babagan carane bisa ditrapake.Sampeyan bisa milih opsi PDLC sing ora bisa ngalangi cahya kanggo lawang padusan kaca tempered utawa SPD kanggo jendhela, studio, lan sapiturute. bisa dipercaya digunakake nalika cahya srengenge ora dikarepake.

Apa wae, produk kaca safety sing paling apik kabeh ana ing kene!

Sugeng rawuh ing telpon @ 0086-400-089-8280

c904a3b666
2aa711e956
47e53bd69d
7477da1387
fc816cfb63

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita