U kaca Video ti gudang

Kaca U ngawangun anjeun geus katempo dina loba wangunan disebut "U Kaca".

U Kaca mangrupakeun kaca matak kabentuk kana cadar jeung digulung nyieun profil U ngawangun.Biasana disebut "kaca saluran," sareng unggal panjangna disebut "agul".

U Glass diadegkeun dina 1980s.Éta tiasa dianggo sacara internal sareng éksternal, sareng arsiték biasana resep éta kusabab ciri éstétika anu unik.U Kaca tiasa dianggo dina aplikasi lempeng atanapi melengkung, sareng saluranna tiasa dibenerkeun sacara horisontal atanapi vertikal.Wilah bisa dipasang tunggal atawa ganda-glazed.

Salah sahiji kauntungan utama pikeun arsiték nyaéta U Glass asalna dina ukuran anu béda-béda dugi ka genep méter panjangna, ku kituna anjeun tiasa motong éta pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun!Sifat kumaha U Kaca disambungkeun tur diamankeun kana pigura perimeter hartina ku pas wilah vertikal, facades U Kaca panjang bisa dihontal tanpa merlukeun rojongan perantara katempo.


waktos pos: Jul-16-2022