. China Clear / Low Iron Tempered Glass Kanggo Shower Room pabrik lan manufaktur |Yongyu

Clear / Low Iron Tempered Glass Kanggo Shower Room

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Ayo dadi ngadhepi iku, lawang padusan ora mung lawang padusan, iku pilihan gaya sing nyetel muni kanggo dipikir lan aran saka kabeh jedhing.Iki minangka barang sing paling gedhe ing jedhing lan barang sing paling narik kawigaten.Ora mung iku, nanging uga kudu dienggo kanthi bener.(Kita bakal ngomong babagan sedhela.)

Ing Yongyu Glass, kita ngerti apa pengaruh sing bisa ditindakake dening lawang pancuran utawa bak mandi.Kita uga ngerti yen milih gaya, tekstur, lan materi sing bener, kadhangkala bisa uga rada nggumunake, ora kanggo nemtokake manawa arep dipigura utawa tanpa bingkai.Banjur mesthi ana anggaran lan gangguan ing omah sampeyan kanggo dipikirake.

Kita bisa nginstal kabeh ing ngisor iki:

  1. Kaca tempered datar / melengkung
  2. Kaca tempered flat/curved low besi
  3. Kaca tempered perunggu/abu-abu/abu-abu tua
  4. Keramik kaca tempered
  5. Kaca profil U Frosted
  6. Lan liyane

Sampeyan jenenge, kita nggawe.

tampilan produk

klasik-adus-padusan-layar-lurus laminated-glass-tempered-glass27 kaca laminasi-kaca-tempered21
padusan-layar-10 IMG_20171226_140443 padusan-layar-singapore1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk