Effekten af ​​glasgardinvæggen i kontorbygningens dekoration er meget god

Funktioner af U-type glasgardinvæg:

1. Lystransmission:
Som en slags glas har U-glas også lystransmittans, hvilket får bygningen til at se let og lys ud.Desuden bliver det direkte lys uden for U-glasset til diffust lys, som er gennemsigtigt uden projektion og har et vist privatliv sammenlignet med andet glas.
2. Energibesparelse:
Varmeoverførselskoefficienten for U-glas er lav, især for dobbeltlags U-glas, hvis varmeoverførselskoefficient kun er k = 2,39w / m2k, og varmeisoleringsydelsen er god.Varmeoverførselskoefficienten for almindeligt hulglas er mellem 3,38 w / m2k-3,115 w / m2k, hvilket har dårlig varmeisoleringsevne, hvilket øger energiforbruget i rummet.
3. Grøn og miljøbeskyttelse:
U-glasset med høj lystransmission kan opfylde behovene for arbejde og belysning bedre i løbet af dagen, spare belysningsomkostningerne i rummet og skabe en humaniseret miljøatmosfære, som ikke ser ud til at være undertrykt.Samtidig kan U-glas forarbejdes og reproduceres med genbrugt knust glas og affaldsglas, som kan omdannes til skat og beskyttet miljø.
4. Økonomi:
De samlede omkostninger ved U-glas dannet ved kontinuerlig kalandrering er lavere.Hvis U-glas-kompositvæggen bruges i bygningen, kan et stort antal stål- eller aluminiumsprofiler spares, og omkostningerne reduceres, økonomiske og praktiske.
5. Diversitet:
U-glasprodukterne er forskellige, rige på farver, med fuld gennemsigtig glasoverflade, matteret glasoverflade, mellem fuld gennemsigtighed og slibeflade, og hærdet U-glas.U-glas er fleksibelt og udskifteligt, kan bruges vandret, lodret og skråtstillet.
6. Praktisk konstruktion:
U-formet glasgardinvæg kan bruges som hovedkraftkomponenten i bygningen, og det kan spare en masse køl og andet tilbehør sammenlignet med almindelig glasgardinvæg.Og det relevante aluminiumsrammesystem og tilbehør er færdiglavet.Under konstruktionen skal kun top og bund fastgøres, og rammeforbindelsen mellem glas er ikke nødvendig.Installationen er meget bekvem, og byggeperioden er stærkt forkortet.


Indlægstid: 26-apr-2021