U profil glass arkitektonisk design

A. I henhold til de ulike overflatebehandlingsmetodene for U-formet glass er det vanlige preget glass, farget glass etc. i design og utvalg, i tillegg til det vanlige pregede glasset, bør valget av annet glass noteres.
B. U-formet glass er et ikke brennbart materiale.Dersom det er spesielle krav, bør det utformes i henhold til relevante spesifikasjoner.
C. Klassifisering av U-type glass:
Når det gjelder styrke er det to typer U-formet glass: vanlig type og armert type med tråd eller netting.Den spesielle tråden eller metallnettet introduseres i det flytende glasset før det flytende glasset kommer inn i kalenderen, og glassbeltet forsterket med tråd eller netting dannes etter pressing, og går deretter inn i den U-formede glassformingsmaskinen for å danne den forsterkede U- formet glass.
Fra overflatetilstanden er det to typer U-formet glass: vanlig og mønstret.U-formet glass med ideelt mønster kan produseres med kalandreringsrulle med mønster.
I henhold til farge er det to typer U-formet glass: fargeløst og farget, og det fargede inkluderer kroppsfarging og belegg.Det finnes mange typer beleggsfarger, som oransje, gul, gylden gul, himmelblå, blå, edelblå, grønn og Wisteria[1]
D. U-formet glass er ikke brennbart materiale.Dersom det er spesielle krav, skal det utformes etter relevante spesifikasjoner.
E. Orienteringstestresultatene for de to vingene til det U-formede glasset viser at styrken til de to vingene i vindsiden er høyere enn den i lesiden.
F. I henhold til formen og bygningsfunksjonen bruker det U-formede glasset følgende kombinasjonsmetoder:
G. Når lengden på U-formet glassskillevegg er mer enn 6000 og høyden er mer enn 4500, bør veggens stabilitet kontrolleres og tilsvarende tiltak tas.
H. Når U-glass brukes i rom med høy luftfuktighet og stor temperaturforskjell mellom innendørs og utendørs, bør problemet med drenering og drypp av dugg på overflaten av glass håndteres godt.
1. Når U-formet glass brukes til sirkulær vegg og tak, bør krumningsradiusen ikke være mindre enn 1500.


Innleggstid: 17. mai 2021